FLEXELF

FLEXELF is actief  sinds 1995 en tot onze klantenkring behoren o.a.:
Cap Gemini, Pink Elephant, GAKgroep, CC&S, Hogeschool Katholieke Leergangen,
Brabants Steunpunt Jeugdwelzijn, Ministerie van Verkeer en Waterstaat,
Technische Universiteit Eindhoven en Arthur Anderssen.
Flexelf bestaat uit vier jonge, enthousiaste mensen die dit bedrijf opgezet hebben als hobby en uit overtuiging dat jongleren een bijdrage kan leveren aan ontwikkeling van flexibiliteit, creativiteit en stressmanagement bij de individuele werknemer. Zelf zijn ze in meer of mindere mate zeer bedreven in het jongleren en hebben hun eigen specifieke bijdrage binnen het team.
Flexelf is : Tom, Elke, Stanley en Peter
Tom van de Heuvel

Tom is bedrijfskundige en zeer bedreven in het jongleren. Hij is met name verantwoordelijk voor vorm en inhoud van demonstraties, het vertalen van jongleervormen naar bedrijfspecifieke processen, jongleren plaatsen in een abstract theoretisch concept en dit weer terug vertalen naar de praktijk.
Mail Tom
Elke van Genugten

Elke is de organisatrice van Flexelf. Zij onderhoudt de contacten met de bedrijven, verstuurd de offertes en de rekeningen, maakt de afspraken en zorgt dat iedereen binnen Flexelf hiervan op de hoogte is en zich aan houdt. Zij is het geweten en de kwaliteitscontroleur.
Mail Elke
Stanley Visser

Stanley is commercieel sterk en heeft uitgebreide technische kennis van computers en software. Daarnaast heeft met name de marketingstrategie zijn speciale aandacht. Ook is hij verantwoordelijk voor de inrichting en efficentie/kwaliteit van kantoor-apparaten en communicatie-middelen.
Mail Stanley
Peter van Rijen

Peter is docent met sportachtergrond. Met name de didactische inhoud van de cursus en de workshops is zijn aandachtsgebied. Daarnaast is hij de fysieke spin in het web, door zijn centrale woonplaats t.o.v. de anderen is hij vaak de aangewezen persoon voor logistieke processen. Tevens is hij verantwoordelijk voor deze web-site.
Mail Peter

Michelslaan 9
5712 PL  Someren
tel. 0493 472601
fax 0493 472602